Nieuws

Advertainer voor Tuin en Gras

Met gepaste trots presenteren wij de eerste Advertainer voor Tuin en Gras. Deze Advertainer is geplaatst op de locatie: Hotel van der Valk Nuland - 's-Hertogenbosch.

Advertainer voor Tuin en Gras

Altijd leuk om een momentje stil te staan bij de eerste 'echte' plaatsing voor de Advertainer campagne van Tuin en Gras uit Geffen. Daar waar eerst de eigen banner nog aan de Advertainer geplaatst was, hebben we hier onlangs een tweede campagne bij geplaatst.


De Tuin en Gras campagne is geplaatst aan de kant waar de voorbijgangers de Snelweg A59 op rijden. De Advertainer campagne hebben we verplaatst naar de andere zijde. Deze is nu zichtbaar voor alle voorbijgangers die de afrit Nuland / Geffen / Vinkel nemen.


Tuin en Gras start met een campagne van 2 maanden en deze kan mogelijk nog verlengd worden. Uiteraard evalueren wij gedurende de periode en na de looptijd het geheel om te bekijken wat deze campagne zoal teweeg heeft gebracht.


Tuin en Gras is een jonge en snel groeiende ondernemer welke vooral op online inzet, maar ook graag onder de aandacht blijft middels andere manieren van adverteren.

Mocht u een vraag hebben over deze campagne, of meer willen weten over een campagne bij Advertainer dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Mogelijkheden

Wij denken graag met uw mee. Over de locatie, het formaat en de periode waarin u wenst te adverteren bijvoorbeeld.

Meer informatie

Locaties

Onder de aandacht van de juiste doelgroep? Maak een keuze uit onze vaste en mobiele toplocaties in heel Nederland!


Lees meer

Voorbeelden

Op zoek naar succesvolle voorbeelden van Advertainer? Welke adverteerders gingen u voor?

Bekijk de voorbeelden